Uncategorized

Terapi med hurtige resultater og langvarig effekt

Terapi der virker og giver langvarige resultater

Ønsker du at komme ud af angst, depression, afhængighed og lignende mønstre, der ligger i dit sind?

Det er slut med lange behandlinger, hvor du ikke ser fremskridt.

Med Fits får du et hurtigt resultat og vil mærke en god og langvarig effekt af behandlingen.

Fits tilbyder behandling, der går i dybden med dit sind og hjælper dig med at få løst dit problem og kigge frem mod ønsker i fremtiden.

Fits tilbyder coachende sessioner, hypnose og terapiformen Rapid transformational Therapi. Alle behandlingsformerne arbejder med sindet og folks overbevisninger. Særligt rtt har dog vist sig at være exceptionel. Rtt hjælper med at bryde dårlige vaner, fjerner negative overbevisninger og hjælper dig videre i dit liv. Rtt anvender hypnose til at klarlægge dine overbevisninger og bearbejde dem. Du kan få svaret på dine overspringshandlinger med rtt. Det er en terapiform, der nyligt er kommet til Danmark, og som siges at være ganske særligt og nyskabende. Det er terapi der virker!

Hvad hjælper behandlingen med?

Coaching, hypnose og rtt kan hjælpe dig komme i dybere kontakt med dit sind. Det er hypnose med garanteret resultat. Bliv bevidst om handlinger, overbevisninger, mønstre, og se svarene. Slip af med angst for altid. Slip af med søvnløshed for altid. hjælp depression ud af kroppen og slip af med depression for altid. Et bedre selvværd få svaret ved Fits. Vil ud af afhængighed tager vi også hånd om det ved Fits. Der er plads til dig og dine tanker. Sammen tager vi skridtet mod at slippe dig selv fri.