Uncategorized

Tag på en filmskole og udlev dine drømme

Er du typen der elsker at udforske dig selv og give det du laver 100 %- så er dette måske noget for dig

Udvikling og personlige udtryk er nogle af nøgleordene ved Kort & Dokumentar Filmskolen (KDF) hvor man får mulighed for at prøve kr??fter med film, tv og webfilm produktion. Har man derfor en drøm om at arbejde med film og tv så er det helt sikkert det rigtige sted man er kommet. Er man derfor på udkig efter en filmskole så kig forbi Kort & Dokumentar Filmskolen og se deres Filmklipper uddannelse lige her.

Undervisning i samarbejde med professionelle og hvor de studerende bliver presset ud hvor de lærer en masse

På Kort & Dokumentar Filmskolen finder man et stort udvalg af forskellige filmkurser og der er igennem hele forløbet stor fokus på at sætte forløbet sammen så det passer til den enkelte. Man kan også vælge at tage forskellige kurser af forskellige længder men undervisningen er ikke som på en almindelig skole hvor man ofte sidder og lytter. Undervisningen vil være i samarbejde med professionelle indenfor film og tv branchen så man vil som studerende få lov til at prøve kræfter med mange forskellige ting og på de mange forskellige filmkurser få de studerende lov til at kaste sig over situationer som de ellers ikke ville have mulighed for.

Hvem er filmskoler for?

Det kan være at man spørger selv sig “hvem er filmskoler for?”. Kort & Dokumentar Filmskolen (KDF) er en filmskole for alle voksne som har lysten til at arbejde med film og tv uanset ens faglige baggrund. Det er derfor en filmskole som er for alle der har interessen i film og det vigtigste er motivationen.

Se eksempler fra Kort & Dokumentar Filmskolen (KDF)

Hvis man gerne vil se nogle eksempler på det arbejde der bliver udført ved Kort & Dokumentar Filmskolen (KDF) så kan man kigge forbi filmkurser.dk og se både film og billeder. Man er også altid velkommen til at kontakte skolen på telefon eller mail.