Computer og IT

Sådan kan du få et overblik over økonomien!

Sådan kan du få et overblik over økonomien!

Synes du det er svært at få et samlet overblik over hvordan økonomien hænger sammen i virksomheden? Måske det er fordi der ikke er et ordentligt økonomisystem. En af de mest anvendte systemer/måder at få skabt et ordentligt og gennemskuelige system til økonomien er ved at bruge Microsoft dynamics nav. Dette er en software der er kategoriseret som ERP – Enterprise Resource Planning software, det vil sige at det er software der gerne skulle være med til at give dig de bedste muligheder for at fordele ressourcer rundt i virksomheden. Lyder microsoft dynamics nav 2016 som noget for din virksomhed, så klik på linket og se hvad NaviPartner kan gøre for dig.

Få et system med support

Når først systemet så er kommet op og køre i virksomheden skulle det forhåbentligt gerne bare spille derfra, for når du bestiller dynamics nav fra NaviPartner, så har de været med til at skræddersy en løsning der passer til dine behov. Men skulle det være så uheldigt at der kommer problemer med økonomisystem dynamics nav, så er det så heldigt at du kan få support, hvis du har fået leveret system fra NaviPartner. De vil prøve at hjælpe dig igennem problemerne.

Yderligere vil de hjælpe dig når der kommer opdateringer, som for eksempel da microsoft dynamics nav 2016 udkom. Hos NaviPartner kan de smart hjælpe med at opdatere fra microsoft dynamics nav 2009 til microsoft dynamics nav 2016 i et træk, fremfor at skulle gennemgå alle opdateringer der ligger i mellem.
Dette sker alt sammen uden at kommer til at påvirke driften i virksomheden. Der bruges NP convert som er udviklet af NaviPartner, og det er derfor at opgraderingen kan ske uden at påvirke driften. Data bliver overført til en testserver i mens af programmet opdatere, dermed er data stadig tilgængelig når systemet opdaterer.