Hus og have

Rullegardiner – løsningen til dit hjem.

Powered blinds tilbyder en fantastisk løsning til dit hjem så mere end én måde.
Mange af hverdagens problemer kan faktisk gå hen og blive løst, ved hjælp af en enkelt optimering i dit hjem – så simpelt som elektriske rullegardiner!

Der er ikke noget værre end når børnene får fat i gardinsnoren og får ødelagt gardinet hurtigere end du kan nå at reagere, og desuden kan det være rigtig farligt for små børn med de løse snore hængende.
Dette kan løses ved et par elektriske rullegardiner, så har du elimineret behovet for gardinets træksnor og slipper for risikoen, over for dine børn eller husdyr.

Ved installation af elektriske rullegardiner fra https://www.poweredblinds.dk/ kan du optimere og modernisere dit hjem, med en smart, innovativ løsning.
Der findes en række fordele ved at skifte de gamle manuelle gardiner ud, med nye moderne gardiner.
Det opløfter din komfort og dit privatliv ved hjælp af ét klik på en remotebetjening.
Du har mulighed for at indstille dine gardiner, så dit hus ser beboet ud selvom du ikke er hjemme og derved højner dit hjems, families og ejendeles sikkerhed.

Ved hjælp at den motoriserede drift, kan dine gardiner holde længere og se pænere ud i længere tid, end normale gardiner ville kunne, grundet den belastning de lider.
Gardinerne er kompatible med førende smarthome funktioner såsom Alexa, google home og lignende. Du kan indstille dine gardiner til dine yndlingsfunktioner, ved hjælp af remoten og smarthome funktionen.

Powered blinds har også udviklet en smarthome funktion kaldet TaHoma, som skal være hjertet af dit hjem.
Ved at forbinde TaHoma appen til din smarthome boks får du endnu mere kontrol over dit hjem, for at give dig mere ro i sindet og forhøje komforten i dit ejet hjem. Ved hjælp af TaHoma kan du indstille belysning, dine gardiner og solafskærmninger.

Det er komfort og sikkerhed som man ikke kan sige nej til, sving en tur forbi https://www.poweredblinds.dk/ og se deres store udvalg af elektriske rullegardiner.