Hus og have

Ringtved – Den lokale tømrer i Maribo

Jeg stod for at skulle have et nyt tag på mit sommerhus, og vidste på forhånd at jeg ville støtte det lokale samfund ved at bruge en lokal tømrer. Et er at finde en lokal tømrer på nettet, og et andet er at man får anbefalet en god tømrer af venner og bekendte. Jeg hælder nok mest til at få mund til mund metoden, da der som oftest er belæg for godt udført arbejde, hvis en af vennerne anbefaler en håndværker. Sådan var det også i mit tilfælde, jeg havde søgt på nettet og set hvem der var af lokale tømrer – herefter forhørte jeg mig i vennekredsen, og fik nogle gode referencer – der til sidst gjorde at jeg valgte Ringtvedas.dk tømreren. Jeg kontaktede Ringtved, og fik et godt tilbud på at få lagt et nyt tag på sommerhuset.

Pålidelig tømrer i Maribo

Jeg kender ikke så mange håndværkere der er gode til at overholde en given tidsfrist, men lige her med Ringtved – blev jeg overrasket, for alle de tider de sagde de ville komme, ja, så dukkede de bare op til tiden, det var en ren fornøjelse. Arbejdet blev udført af det jeg kalder høj kvalitet og af dygtige fagfolk, og indenfor rimelig tid. Jeg skal selvfølgelig ikke lige have skiftet taget på sommerhuset foreløbigt, men skulle jeg få brug for en tømrer til andet tømrer arbejde, ja, så ved jeg godt hvem jeg ringer til – så de referencer jeg havde fået til Ringtved passede bare, og det er jeg bare lykkelig over.