Uncategorized

Pro-Bro

Det danske firma med det yderst så velklingende navn Pro-Bro, er en virksomhed, der, som navnet også antyder, sælger blandt andet broer. Uanset om man er på udkig efter en Badebro eller en Bådebro, ja så er Pro-Bro leveringsdygtig heri.

Det der kendetegner en bro fra Pro-Bro er blandt andet det materiale, som broen er udført i. Uanset om det er en bådebro eller om det er en badebro fra Pro-Bro, så er broen altid produceret i et slidstærkt materiale, som kan modstå både vejr, vind og ikke mindst vand! Broerne kan fåes enten som fuldstændig vedligeholdelsesfrie eller som delvist vedligeholdelsesfri. Så kan man selv bestemme, om man vil spare tid på at pleje broen, eller om man gerne vil kæle ekstra for sin bro.

Pro-Bro leverer broer både til erhvervslivet, til instutioner, campingpladser og private såvel som foreninger landet over. Pro-Bro kan både tilbyde færdigtdesignede moduler, ligeså vel som de tilbyder mere specialbyggede broer, som er designet ud fra den enkelte kundes ønske.

Broerne såvel som terrasserne fra Pro-Bro er alle opbygget i moduler. Både de broer og terrasser, som er lavet efter specielle ønsker, såvel som de broer der er bygget som standard. Fordelen ved at broerne og terrasserne kommer i moduler er, at såfremt broen går i stykker, kan man nøjes med at udskifte den del af broen, der er i stykker; alternativt reparere den, uden at skulle pille resten af broen eller terrassen ned for at opsætte noget nyt. Det gør vedligeholdelsen langt nemmere.

Er man på udkig efter nogle lidt mere specielle broer, ja så kan man også finde både flydebroer og gangbroer hos Pro-Bro. En flydebro er, som navnet antyder, en bro, som flyder frit på vandet. En flydebro er en anden slags bro, som er knap så jordfast, som en bro, der er sat fast med pæle til strandbunden. Læs mere på pro-bro.dk