Uncategorized

Nyt køkken; prøv et snedkerkøkken

Når man skal ud og investere i nyt køkken til huset eller lejligheden, er det næppe noget, man impulskøber. Det kræver overvejelser og gennemgang af mange af de uendelige muligeheder, der findes indenfor køkkendesign.

Med et snedkerkøkken fra Nicolaj Bo bliver det nye køkken designet ud fra købers ønsker ned til mindste detalje. Hos afdelingen i København, kan man som kunde komme og se køkkenerne i showroomet, og samtidig få en snak med en kompetent medarbejder, der kan rådgive og produkter, pris og design. Som kunde har man mulighed for selv at deltage i selve designprocessen. Dette kan gøres ved, at man selv medbringer mål og billeder, men derudover tilbyder Nicolaj Bo også at komme hjem til kunden, hvor man på et møde finder ud af, hvordan det fremtidige køkken skal være. og nogle billeder.

I modsætning til køkkener som købes ‘færdigproducerede’, har man som køber af et snedkerkøkken langt mere indblik i den kreative proces. Derudover har man som kunde også friheden til at kunne sætte sit eget præg på det færdige produkt ved, at man inddrages i processen fra ide til færdigt produkt. Ved at alle køkkener produceres individuelt og på eget værksted, er der frihed til at gå udover standarderne. Det betyder, at specialmål og særlige ønsker i høj grad kan imødekommes. Dertil er det vigtigt at nævne, at alle dele af de køkkener som produceres hos Nicolaj Bo bliver lavet på værkstedet hos Nicolaj Bo beliggende i København.

Ønsker man mere info eller er man interesseret i at booke et uforpligtende møde sammen med holdet hos Nicolaj Bo, kan dette gøres via deres hjemmeside. Derudover er man også velkommen til at kigge forbi i deres butik på Gammel Kongevej, hvor man kan få oplevelsen af de smukke køkkener og hvem ved, måske endda samle inspiration til et muligt fremtidigt køkken fra Nicolaj Bo-design.