Familie og børn

Nupo som værktøj til at tabe sig

Jeg kan huske da Nupo kom frem, jeg kaldte det for rum mad, det mad man spiste ude i rummet på rumfærgen. Sidder lige og smiler lidt, for det kan det faktisk godt stadig minde lidt om, også selvom at Nupo.com har rigtig mange forskellige produkter – det er positivt ment, for det er nemt og hurtigt at tilberede og spise, og man er sikker på at man får alle de vitaminer og mineraler man har brug for i løbet af en dag – dem vi sender ud i rummet overlever også og får også det deres kroppe behøver. Så når jeg skriver at man kan bruge Nupo som værktøj til at tabe sig, så er det fordi at nupo.com har så mange forskellige smagsvarianter der gør, at man ikke løber sur i det. Det er heller ikke besværligt – det er nemt at tilberede, og nogen gange er det bare at åbne en flaske eller tage papiret af en af One Meal barerne.

Nupo tomatsuppe

Se nu elsker jeg tomatsuppe med fiskeboller – så da jeg var på kur med Nupo, var det selvfølgelig den suppe jeg havde flest af – og da jeg vidste hvor mange kalorier den indeholdt, kunne jeg stadig godt få mine fiskeboller ned i, uden at overskride mine daglige kalorier. Samtidig tog det mig ikke mere end 2-3 minutter at lave. Så for mig er nupo blevet en tro følgesvend både i mit køkken og på farten – det gør min hverdag væsentlig nemmere, og jeg døjer ikke længere med overvægten.