Boligindretning

Modernisering af badeværelse.

Vi har alle drømme vi ønsker at udleve.
Mange drømmer om at renovere deres badeværelse, og eventuelt få mere rum til luksus. Få et andet design eller på anden måde få det moderniseret.
Det kan være man ønsker en anden vandhane, nyt toilet eller et badekar. På billigvvs.dk kan man selv vælge det inventar man ønsker.
Hvis man fx. mangler en ballofix har vi også sådan en reservedel. Til dem der ikke ved det, er en ballofix en form for lille hane, der kan sidde under håndvasken, så man kan lukke for vandet i det tilfælde man skal skifte vandhane. Vi har også mange andre spændende produkter på billigvvs.dk. Når man snakker om badeværelse, kan det ofte været toilettet der skal have skiftet reservedele. Har man et gammelt toilet kan det ofte betale sig, at skifte til et nyt og mere energifornuftigt, hvis man skal tænke i modernisering.

Renovering af badeværelse

Mange drømmer om at få et badekar på badeværelset. Dette har vi i vores webshop, så det er bare med at vælge hvilken model det skal være. Det er luksus med badekar på badeværelset. At fylde badekarret med varmt vand, putte duftende sæbe i og lade kroppen slappe af. Tjek vores webshop og se vores fine udvalg af badekar.
Såfremt man gerne vil have skiftet vandhane på badeværelset har vi også dette. En mere moderigtig vandhane kunne være en ide. Husk at tjekke ballofix under vasken. Det er en lille hane der sidder under vasken som man kan lukke i tilfælde af at man skal have ny vandhane. Er din ballofix gået i stykker kan man købe en ny på vores webshop.
Såfremt man har spørgsmål til en ordre eller til nogle af vores produkter træffes vi på mail eller telefon. Vi modtager gerne feedback på jeres oplevelse med webshoppen.
Tjek også vores Tips & Guides, hvor man finder gode råd til ens indretning og hvad man gør ved mindre vvs udfordringer.