Uncategorized

Lån der matcher din økonomiske DNA

Du bliver hver dag bombarderet med holdninger og meninger om penge og privatøkonomi. Holdninger fra banker, rådgivere, venner, familie og andre spillere i den finansielle verden.

Begreber ? avancerede produkter ? fagudtryk ? bedrevidenhed ? ?Ved du ikke det?’ og ?Hvad sagde jeg!’

online lån

Nogen holdninger er universelle andre er individuelle og passer ikke på dig og dit liv. Nogen råd er velmenende, men passer ikke på dig og dit liv. Andre råd igen er givet ud fra kommercielle interesser og passer mere på sælgeren end på dig og dit liv.

Kan du gennemskue dem og kan du relatere til dem? Matcher de dit økonomiske DNA?

Behov og ønsker

Behov er reelle og ofte nødvendige for dig. Et eksempel: Du får et job. For at du kan komme på job har du brug for transport. Det kan være et pendlerkort, en cykel eller en bil. Ønsker kan opstå af mange årsager, men er ikke ligeså nødvendige, som behov. Et eksempel: Alle dine venner har fået ny telefon. Du må også ha’ en ny telefon. Du har set en reklame for et spa ophold, som du har vildt meget lyst til ? sammen med din kæreste.

I de ønsker og behov hvor penge er en del af løsningen vil det være fornuftigt at spørge: Hvordan passer disse ønsker ind i dit økonomiske DNA?

Rådighedsbeløb

Du skal navigere i den virkelige verden med de penge, som du reelt har. En meget enkelt regnestykke giver dig overblik over dine penge.

Indtægter ? Udgifter = Rådighedsbeløb

For mange er denne ligning statisk, men vi agerer ofte ud fra at den er dynamisk. Dit rådighedsbeløb ? hvad enten du er ung, ældre, rig, fattig ? er en komponent i dit økonomiske DNA ? som er mere håndgribelig end de to andre ting. Fælles for dem alle er at de skal balanceres. Størrelsen på den ene kan få indflydelse på de anden.

Der reklameres med online lån som aldrig før – men det kan være svært at lave en sammenligning af lån, da de har forskellige måder at opstille det på. som ofte er svær at gennemskue. Men lån penge der hvor du har tillid til låneudbyder. Hos dkpenge.dk har du mulighed for at sammenligne de forskellige tilbud.