Industri og Erhverv

KIMAS

KIMAS er stedet at gå hen, hvis man er på udkig efter et firma, som kan lave metalbearbejdning på både større og mindre emner. Firmaet, som ligger i Kolding, beskæftiger sig med alt indenfor alle typer af metalarbejde, og kan praktisk talt lave alt, når det kommer til arbejde i metal. Et af KIMAS’ kendetegn er netop, at de ikke laver nogen former for standardprodukter. Det vil sige, at alt hvad KIMAS laver i metalarbejde er nøje udarbejdet efter de ønsker og behov, som kunderne selv indgiver, når de aflægger ordre hos KIMAS’, som de dygtige medarbejdere hos KIMAS skal udforme i metal. Udover selve det praktiske arbejde med at producere det færdige produkt, kan KIMAS også være behjælpelig i selve den innovative proces, det vil sige her, hvor ideer og ønsker brainstormes og vækkes til live for derefter at blive ført ud i produktionsprocessen.

KIMAS er et firma, som har eksisteret i faktisk en del år efterhånden. Firmaet blev etableret i 1983, og de har siden dengang beskæftiget sig med montage-, reparationsarbejde og alt i metalarbejde sidenhen. Den adresse som KIMAS ligger på idag, har de ligget på siden 1995. Adressen er Albuen i Kolding, som ligger tæt ved andre erhvervsdrivende og tæt ved motorvejen. Det gør det nemt at komme til KIMAS, uanset hvor man kommer fra i landet.

Nogle af de ting, som KIMAS arbejder med er blandt andet CNC fræsning. Så har man brug for at få fræst noget, så kan man med rette tage fat i i KIMAS. For mere info så læs mere om cnc fræser. Noget andet som KIMAS også beskæftiger sig med er laserskæring. Man kan bruge laserskæring i mange sammenhænge, det kan eksempelvis være man har noget metal, der skal skæres ud til tandhjul, eller en stor metalplade som skal skæres ud til mindre emner. Uanset hvad det måtte være, så kan KIMAS være behjælpelig med at få det laserskåret.