Boligindretning

Jagten på det antikvariske guldfund

Elsker du at gå på opdagelse efter flotte antikke møbler og dekorationer til at udsmykke dit hjem med, eller er du blot en passioneret ildsjæl, der brænder for antikvitet, så burde du besøge Kunst og Antikmessen. 3 gange om året inviterer messen nemlig til dage fyldt til bristepunktet med spændende udstillinger og unikke fund, der bare venter på at komme med dig hjem.

Så hvorfor ikke tjekke om din kalender er ledig og slå et smut forbi Rødekro til næste messe i marts 2020, når Kunst og Antikmesse åbner dørene. Kom forbi og Find din nye antikvitet på antikmesse her i det nye år.

Fra retro til moderne på 4 dage

Hos Kunst & Antikmesse kan du finde alt hvad dit antikt elskende hjerte længes efter. Der er nemlig en grund til, at deres antikmesse er så populær, og Danmarks største af slagsen, og det er deres brede udvalg af antikvitet. I løbet af messens 4 dage vil du således kunne finde varer, der strækker sig helt fra det antikvariske til det moderne, for eksempel en af de helt hotte trends i øjeblikket, hvilket er retro møbler. Generelt tilbyder deres antikmesse gode handelsmuligheder, hvor du både vil kunne købe og sælge fantastiske genstande, men ligeledes få vurderet medbragt antikvitet af professionelle.

Det er dog ikke kun et antikt sortiment, messen byder på. Blandt oceaner af pakkede udstillingsboder, vil der ligeledes være et bredt udvalg af både klassisk og moderne kunst på hylderne. Det skyldes, at messen ligeså meget er en kunstmesse som en antikmesse, da begge dele vægtes højt af arrangørerne. Hvad end du deltager som sælger eller publikum, vil messen være en unik måde at opleve samt gå på opdagelse i spændende kunst og antikvitet. Her kan blandt andet nævnes et imponerende udvalg af stilrent dansk design bestående af klassiske møbler såsom Ægget og PH-lamper.

Har du lyst til at bruge 4 dage i antikvitets- og kunsthimlen, så tøv ikke med at tage familien under armen til Kunst og Antikmessen i Rødekro.