Industri og Erhverv

Indret din varebil med flot og praktisk inventar

Din vildeste drøm

Har du prøvet at bygge hus selv? Og har du her været med til at tegne huset? Så ved du, hvor svært det er at få netop det udtryk frem, som du drømmer om at leve i. Det kræver også kendskab til forskellige materialers plusser og minusser. Hvilke materialer, der har hvilke egenskaber, og hvordan forskellige materialer arbejder sammen. Tilbage til 2004 var jeg med til at tegne mit eget hus. Selv om der var arkitekt på, så stod håndværkerne alligevel med flere forskellige udfordringer i byggeprocessen. F.eks. var der ikke blevet overvejet, at fire meter høje vinduer i tre fag ikke kan bære sig selv. Der måtte nogle bærende metalbjælker til at håndtere så store vinduer. I badeværelset havde vi udfordringer, da murerne skulle installere det fritstående badekar, men ikke forstod, at armaturet også var fritstående, og ikke skulle mures ind i væggen. Det var en ommer.

Din vildeste firmabil

Hvis du arbejder ud fra din firmabil, så ved du også, hvor vigtigt det er, at den matcher dit behov for, at du kan være så effektiv som overhovedet muligt.  varebil-inventar.dk har mange års erfaring med indretning af varebiler. Som udgangspunkt indretter vi med træ, da træ virker lyddæmpende, hvis værktøjet ruller rundt under kørsel. Har man først en gang haft indrettet sin firmabil med træ, kan man ikke undvære det.

Hvis du har muligheden for at vælge din håndværkerbil selv, skal du absolut vælge en firmabil med to døre. Med to døre er dit værktøj og dine materialer mere tilgængeligt. At få ekstra rum, hvor du kan gemme dine stiger og grej, vil spare dig for meget plads. Det er kun det, du bruger mest, der skal stå lige indenfor døren. Det er alfa og omega med en optimal bilindretning, og Dansk Varevognsindretning ved, hvad der skal til, og hvilket bilinventar, der hjælper dig på vejen.

 

Sådan sikrer du dig

Jeg kan kun anbefale at finde specialisten indenfor dine drømme. Hvis jeg skal bygge mit eget hus selv endnu engang, så vil jeg finde en dygtig entreprenør. Vi valgte i 2004 at lade arkitekten stå for koordineringen, og resultatet blev bl.a., at det fritstående armatur i badeværelse stod to meter væk fra badekaret. Det kostede en halv dags arbejde, men blev heldigvist godt i sidste ende.