Hobby og Dyr

Find pikbur, uniqueplay.dk har det hele

Mangler man et pikbur, uniqueplay.dk er stedet for dig som har brug for at krydre tilværelsen lidt. Det kan godt gå hen og blive lidt ensformet i længden, hvis man giver sig til det samme og det samme i sengen. Når man har været sammen i mange år, er det alt andet lige også vigtigt at gøre sit for, at man kan blive ved med at holde hinanden ud. Det er jo heller ikke fordi, at det er noget som skal bindes op i sex.

For det er jo blot et behov, som mennesket har og nogle gange bliver man også nød til at styre det. Man kan ikke bare forsvare det med, at man er en fri sjæl og man blot udforsker lidt. Det er jo det man har en partner til, en man kan stole på, en man kan udforske med og skabe nogle frække små minder til sig selv. Sådan sørger man også for at holde gang i tingene, hvis det ellers er ved at dø lidt ud på den front.

Find noget legetøj i stedet for en anden

Mange vælger den nemme løsning og finde en anden som har samme interesser. Det kan man have gjort alene på baggrund af en samtale, som man har haft kørende med sig selv. I stedet for at tage den lang seje kamp, hvor man forsøger at bringe ens partner med. Det er jo ikke noget man skal være flov overfor sin partner omkring. Det er jo en meget naturlig del af livet, sex, og uden det bliver tilværelsen altså også lidt kedelig.

Så det er altså ikke fordi man er et eller andet sexmonster, bare fordi man gerne vil prøve lidt ting og sager før man stiller træskoene. Man er bare ligesom så mange andre, glade for sex, glad for at udforske og prøve nye ting. Nogle ting kan man lide og andre ting er ikke noget for en. Alt i alt kan man gå ind på siden her og finde et stort udvalg af pikbure, BDSM udstyr og andre rekvisitter til leg i sengen når det skal være lidt ekstra hårdt. En fetish som mange også er glade for.