Hus og have

Fedt tilbud på Køkken

Solen skinnede, jeg kiggede rundt i min bolig, og nu skulle det være – jeg ville have mit nye køkken, så jeg gik på nettet for at se hvad jeg kunne finde af spændende køkkener, som ville passe ind i min bolig. Mange interessante og flotte billeder af køkkener og mange forskellige priser. Nu er det jo ikke lige sådan at jeg dagligt skal have et nyt køkken, så jeg ville jo også gerne have noget godt til rimelige penge. Jeg fandt hjemmesiden kitchenbutler.dk, hvor jeg ganske enkelt, selv lige kunne finde ud af hvad jeg ville have, gennem deres 6 simle steps – måden man åbenbart udvælger sit køkken på. Det var nu meget sjovt, men for at gå med livrem og seler, så kontaktede jeg dem lige, så jeg var sikker på jeg fik det rigtige.

Finansiering og kitchenbutler.dk

Jeg forklarede at jeg allerede havde udvalgt efter deres model, men havde brug for et godt tilbud på køkken, som også passede til min økonomi. Jeg fik et fint tilbud på det køkken jeg havde valgt, og deres kundeservice var helt i top, og de stod også for alt det praktiske, både omkring at få sat køkkenet ind, men også sådan at jeg kunne få finansieret køkkenet til rimelige penge. Havde jeg vidst det tidligere, så havde jeg også haft mit dejlige lyse køkken meget tidligere. Hertil kommer, at det tog næsten ingen tid at få mit nye køkken sat op og få det klart til brug. Jeg er bare så glad for det.