Sport og friluftsliv

Få en fantastisk rejse til island du sent vil glemme

Rejse til Island – læs meget mere her og bliv klogere på island og islandsrejser
Rejsearrangør – Travelnord
Rejse til Island – det fortryder du ikke!
Har du mod på rejse til Island og opleve et fantastisk og anderledes land? Så læs med i denne artikel og bliv klogere på det fantastiske land.
Man kan hurtigt sige at Island er Nordisk skønhed i sin pureste form! Rå natur og hvisken fra nordens oldtid venter på de folk der rejser dertil, og når man tager hele vejen rundt på den smukke lavaø, Island får man oplevet en masse forskellige ting, heriblandt spruttende gejsere, surreelle lavalandskaber, uberørte fjorde, smukke isfjelde, Vatnajökull ? Europas største gletsjer ? samt nogle af Europas største vandfald. Man kan med fordel også lægge vejen forbi en koloni af søpapegøjer og besøger en hestefarm for at få mere at vide om de berømte islandske heste. Hvis man ikke har lyst til at rejse rundt alene, er der heldigvis også mulighed for at rejse via et rejsebureau. Der findes rigtig mange gode rejsebureauer, men et der helt klart kan anbefales er travelnord.dk, der er et af de bedste danske rejseselskaber! Klik dig ind på deres hjemmeside her Rejsearrangør – Travelnord

Kan man rejse til Island uden pas? – læs nærmere om dette på deres hjemmeside!

Deres hjemmeside er virkelig fantastisk, og det er den af flere årsager. Først og fremmest er siden super let at finde rundt på, da der virkelig er taget hensyn til de mange brugere der hver dag klikker sig ind på siden. Derudover har hjemmesiden virkelig en fantastisk kundeservice. Det vil sige, at hvis man støder ind i nogle problemer skal man blot henvende sig til kundeservice og de vil svare en så hurtigt som overhovedet muligt. Og igen, det der virkelig er godt ved denne hjemmeside og deres webshop er, at priserne på deres fede rejser og især til island virkelig er billig. Man kan få sin rejse til virkelig fornuftig pris og det fås ikke til en bedre pris på markedet. Så lyder dette som noget for en er der da bare ikke andet for end at klikke sig ind på hjemmesiden og læse meget mere om deres mange forskellige rejser. Man kommer helt sikkert til at elske dem og vil fremadrettet også købe ens rejser via hjemmesiden.