Biler og sjov

El-scooter bil hos HT-Biler

Ja, jeg ved faktisk ikke hvad jeg skal kalde min sidste bil / el-scooter – for det er en lille bil på 3 hjul – som kører på el og er bygget op som en scooter – det er nok meget nemmere at gå ind og se den på ht-biler.dk – En lille fræk sag i rød og sort, og så fpasser den rigtig godt til mig, og de nye afsindige dyre benzinpriser. Jeg anede slet ikke der fandtes sådanne flotte el-scootere, så det var en positiv overraskelse, da jeg fandt den hos ht-biler.dk på nettet. Jeg havde længe søgt efter noget i den stil, men ikke fundet den før her. Efter jeg havde set denne flotte el-scooter greb jeg knoglen, for at den ikke skulle blive solgt lige foran næsen på mig – for jeg var sikker på at den var et hit eftersom de andre el-biler jo koster en formue.

El-scooter hos HT-biler.dk

Eftersom jeg for det meste kun kører rundt i byen, og ikke overstiger de der 50 km i timen, var det da oplagt at beslaglægge en af de der kunne køre deromkring, og da jeg jo også har kørekort til både bil og motor cykel, så måtte jeg jo også godt køre en af disse her. HT-Biler gav mig en yderst behagelig service, og gode råd og vejledning i forhold til pasning og pleje af den her el-scooter, for jeg vidste jo ikke så meget omkring det tekniske i den. Det var en fed oplevelse at køre i el-scooteren, og jeg kunne endda have en passager med.